Jeroen van Inkel walgt van Sterren Springen

Foto: Q-Music

Jeroen van Inkel doet niet graag mee aan de zogenoemde BN’er-programma’s. Dat vertelt de radio-dj in een interview met Veronica Magazine. Als Van Inkel zou moeten kiezen tussen Expeditie Robinson of Sterren Springen, dan weet hij toch een keuze te maken. “Het liefst doe ik aan geen van beide mee, want ik vind het vreselijke programma’s. Expeditie Robinson gaat nog wel, dus dan zou ik daarvoor gaan, maar Sterren Springen is de meest erge tv-vorm die ooit bedacht is“, vertelt hij. 

Toch begrijpt Van Inkel wel dat er veel animo voor is. “Aan de andere kant snap ik het wel: ik wil ook zien hoe Patty Brard op haar muil in het water belandt.”

Geen tv-maker krijgt Van Inkel zo ver om mee te doen. “Ik ben altijd heel terughoudend geweest met dit soort dingen. Ze hebben gevraagd of ik mee wilde doen aan Jouw Vrouw Mijn Vrouw. Maar toen ik dat thuis voorstelde, begon iedereen heel hard te gillen.”

Er was een tijd dat ik tv heel leuk vond, maar toen mensen me begonnen te herkennen op straat, verdween het plezier. Dan liep ik door De Efteling en was ik drukker met de mensen om mij heen dan met mijn eigen kinderen. Dat kan me gestolen worden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen