Peter van der Vorst vindt Pauw ongezellig

Foto: RTL

Peter van der Vorst is geen liefhebber van de talkshow van Jeroen Pauw. Dat schrijft de RTL 4-ster in zijn column in Televizier. Van der Vorst, de vaste invaller van Humberto Tan bij RTL Late Night, vindt Pauw ongezellig. “Ondanks het intiemere decor en de charmante gastheer, wil het maar niet gezellig worden in die nagebouwde kroeg. Ga dan, net als Humberto, in een écht grand café zitten!“, zegt hij. “En dan wil ook nog even m’n beklag doen over al die logo’s in beeld bij de NPO.

Tijdens de uitzendingen van Pauw zijn er volgens Van der Vorst te veel logo’s in beeld. “Linksboven van de VARA, rechtsboven van de NPO en linksonder een enorme P van Pauw. Pure beeldschermvervuiling. Waarom niet alleen dat NPO-logo en in de aftiteling melden dat het een VARA-programma was?

Overigens vindt Van der Vorst dat de NPO wel vaker merkwaardige beslissingen neemt. “Wat stóm dat Vermist wordt geschrapt. Dat is nou juist een programma dat goed wordt bekeken, zich onderscheidt én maatschappelijk relevant is.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen