Kees Tol in race voor nominatie Televizier-Ster

Na het winnen van de Televizier Talent Award vorig jaar, is Kees Tol nu in de race voor één van de drie nominaties voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat blijkt uit een tussenstand van Televizier, dat volgende week maandag de stembussen sluit. SBS-ster Tol neemt het op tegen Art Rooijakkers (AVRO), Humberto Tan (RTL), Jandino Asporaat (NTR/RTL), Jeroen van Koningsbrugge (BNN/RTL), Johnny de Mol (RTL), Martijn Krabbé (RTL) en Matthijs van Nieuwkerk (VARA).

De carrière van Tol gaat snel. Waar hij enkele jaren geleden nog een bijrol had in soaps van zijn Volendamse vrienden Jan Smit en Nick & Simon, is hij sinds kort te zien met een eigen prime time-show: Hollands Beste Bloemstylist.

Vorig jaar won Tol de Televizier Talent Award ten koste van Ferry Doedens en Pieter Derks. “Hier ben ik echt heel, heel, heel erg blij mee. Zeven jaar geleden stond ik nog in een telefoonwinkel in Amsterdam“, zei hij toen.

De acht dames die kans maken op een nominatie voor de Televizier-Ster zijn Chantal Janzen (RTL 4), Erica Terpstra (Omroep MAX), Eva Jinek (KRO) Floortje Dessing (BNN), Linda de Mol (RTL 4), Nicolette van Dam (RTL 4), Wendy van Dijk (RTL 4) en Yvon Jaspers (KRO) in de race voor één van de drie nominaties.

Volgende week wordt bekend wie de genomineerden zijn voor de tv-prijzen van Televizier.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen