Eva Jinek én geliefde Freek maken kans op tv-prijs

Eva Jinek én haar vriend Freek Vonk maken kans op één van de prijzen die worden uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in oktober. Dat heeft Televizier vandaag bekendgemaakt. Voor het eerst in de geschiedenis komt Televizier een week voor het sluiten van de stembussen met een tussenstand in álle categorieën. Tot nu toe zijn de tussenstanden van de Zilveren Televizier-Ster Vrouw, waarvoor Jinek genomineerd is, en die van de Gouden Stuiver, waarop Vonk kans maakt, bekend.

Naast KRO-NCRV-presentatrice Jinek zijn ook de tv-vrouwen Chantal Janzen (RTL 4), Erica Terpstra (Omroep MAX), Floortje Dessing (BNN), Linda de Mol (RTL 4), Nicolette van Dam (RTL 4), Wendy van Dijk (RTL 4) en Yvon Jaspers (KRO) in de race voor één van de drie nominaties.

Het kinderprogramma Freek in het Wild (VPRO) van Freek Vonk vecht om een nominatie met Brugklas (AvroTros), Checkpoint (EO), Puberruil Zapp (KRO), School TV weekjournaal (NTR), Wie is de Mol Junior (AVRO) en Zappsport (TROS).

Jeroen de Goeij, chef redacteur Televizier, vindt het belangrijk om nu al een tussenstand te geven. “Zo’n tussenstand kan mensen helpen tijdens het stemmen in deze belangrijke, laatste fase van deze verkiezingsronde.

In de loop van vandaag geeft Televizier de tussenstanden van de overige categorieën prijs op Televizier.nl. De top acht kanshebbers op de Gouden Televizier-Ring wordt in RTL Boulevard bekend gemaakt.

De verkiezing sluit volgende week maandag.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen