Loretta Schrijver kijkt graag naar ‘Pauwtje’

Foto: Mike van den ToornLoretta Schrijver kijkt graag naar de talkshow Pauw van haar ex-geliefde Jeroen Pauw. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice in weekblad Story. Schrijver slaapt over het algemeen vroeg, maar als het lukt, schakelt ze graag in op Pauw. “Als het even kan, kijk ik naar Pauwtje. Natuurlijk kijk ik met andere ogen naar Jeroen dan naar bijvoorbeeld Andries Knevel. Uiteraard! Het hemd is tenslotte nader dan de rok. Ik deel op afstand mee in zijn vreugde als het goed gaat“, geeft ze aan.

Dat doet ze niet alleen omdat ze ex-geliefden zijn. “Je moet natuurlijk niet vergeten dat ik ook heel lang met Jeroen heb samengewerkt; we hebben tien jaar samen doorgebracht“, zegt Schrijver, verwijzend naar hun tijd bij RTL Nieuws.

Als tv-collega heeft Schrijver nog regelmatig contact met Pauw. “Ik stuur hem, als het zo uitkomt, nog weleens een sms’je. Zoals laatst, toen ik hem in een gesprek met Felix Meurders op de radio had gehoord: Wat een leuk gesprek! Liefs! Maar we zien elkaar niet meer.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen