Nieuwe liefde Gordon ontketent nieuw mediacircus

Foto: RTL

Het zou zo maar kunnen dat er nog dit jaar een nieuw mediacircus rond het liefdesleven van Gordon losbarst. De RTL 4-ster heeft namelijk zijn volgende verovering gepresenteerd: de 33-jarige Roelof. Dat meldt Evert Santegoeds vandaag als eerst in De Telegraaf. Eens in de zoveel tijd introduceert de 46-jarige Gordon een nieuwe vlam. Na een 29-jarige apotheker, is het nu de beurt aan een op Ibiza woonachtige ‘sportieve woonstylist’. “Hij is al een tijdje vrijgezel áf“, schrijft Santegoeds.

Vanwege het korte en stormachtige verloop van zijn relaties, is Gordons liefdesleven voer voor de roddelbladen en andere showmedia. Hij beweert daarvan te balen. “Vanaf nu pak ik mijn relaties voorzichtiger aan, ik ga er terughoudender mee om“, zei hij in februari.

Ondanks zijn wens voor minder media-aandacht bleef hij na die uitspraak wel foto’s twitteren van zijn vorige geliefde. “Verder willen we rust en ruimte!“, merkte hij daarbij op.

In De Telegraaf is vandaag een foto te zien waarop Gordon en zijn nieuwe vlam poseren met RTL-baas Erland Galjaard en zíjn vlam Wendy van Dijk.

Het nieuws over Gordons nieuwe liefde is inmiddels al overgenomen door diverse media, waaronder Glamorama en Nu.nl.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen