Irene houdt rekening met tijdelijke scheiding Carlo

Foto: RTLIrene Moors houdt er rekening mee dat het stoppen van Carlo & Irene: Life 4 You mogelijk een tijdelijk einde van haar duoschap met Carlo Boszhard betekent. Dat vertelt de presentatrice dit weekend in het AD. Life 4 You stopt na dit seizoen. “Carlo en ik willen bij elkaar blijven, maar houden er rekening mee dat er nu even niets voor ons tweeën komt. Dat is niet erg. Als je een deur sluit, gaat er ergens anders eentje open. Vooral ik ben ervan overtuigd dat wij als duo nog lang niet klaar zijn.

Boszhard vreest meer. “Dat komt doordat televisie echt Carlo’s leven is. Het is dat we beter weten, anders zou je denken dat hij in een televisie woont. Hij heeft er geen moeite mee om elke zondag te werken. Voor mij ligt dat anders.

Volgens Boszhard moet je in de tv-wereld niets ‘for granted’ nemen. “In die zin is Carlo wat onzekerder dan ik. Ik denk dat het goedkomt. Alleen moet je even afstand durven te nemen om iets goeds te bedenken voor de toekomst.

Moors hoopt dat ze iets vernieuwends gaan doen. “Het zat zo: we hebben RTL anderhalf jaar geleden verteld geïnteresseerd te zijn in een show op vrijdagavond. Maar toen had de zender al plannen voor het programma Late Night.”

We hadden daarop kunnen zeggen: dan blijven we maar veilig op de zondag. Maar het gevoel dat dit een mooi punt is om te stoppen, is er niet voor nietsHet is tijd voor een volgende stap.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen