Henny Huisman bezoekt belagers Patty Brard

Henny Huisman heult met de vijand. Hij brengt zaterdag in zijn SBS 6-programma Surprise Surprise een bezoek aan de set van de NPO 1-serie Flikken Maastricht. Dat heeft het station vandaag laten weten. De politieambtenaren van Flikken Maastricht hebben Huismans SBS 6-collega Patty Brard de afgelopen weken de kijkcijferafgrond ingegooid. Haar soap Patty’s Big Fat Ibiza Wedding had het al lastig tegenover The Voice, maar werd compleet afgeslacht toen ook Flikken weer terugkeerde op tv.

In aflevering viert van Surprise Surprise verrast de 12-jarige Wouter samen met Henny Huisman zijn lieve buurmeisje Eva, die het syndroom van Down heeft.

Ze is, zo weet Wouter, een ontzettend groot fan van de serie Flikken Maastricht. Ze heeft het er altijd over en speelt in toneelstukjes altijd de rol van haar favoriete personage, die toevallig ook Eva heet.

Henny Huisman regelt voor Eva een echte politieauto, ze mag Henny in de boeien slaan en als klapper op de vuurpijl brengen ze een bezoek aan de set van Flikken Maastricht.

Surprise Surprise is zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen