Johnny de Mol geen fan van Utopia

Johnny de Mol is geen vaste kijker van Utopia, de dagelijkse SBS 6-show die is bedacht door zijn vader John de Mol. Dat zegt de RTL 4-ster in Veronica Magazine. Als De Mol gevraagd wordt te kiezen tussen Big Brother en Utopia, zegt hij: “Big Brother was eerder, had meer impact en was – gaap, gaap – revolutionaire televisie. Ik ben blij dat Utopia het zo goed doet. Dat het verkocht is aan een aantal landen, waardoor we weer wat brood op de plank hebben, maar ik volg het minder dan Big Brother.

Het is volgens De Mol niet zo zeer desinteresse in het format. “Ik kijk sowieso weinig televisie. Eigenlijk alleen voetbal.

Een andere keuze die hem wordt voorgelegd is: meedoen aan Expeditie Robinson of Wie is de Mol. “Ook al zou ik aan beide programma’s niet willen meedoen, ik kies – met het pistool op mijn hoofd – voor Expeditie Robinson, omdat ik best kans maak om ver te komen, denk ik.

Van mijn eigen reizen weert ik dat ik lang zonder eten kan. Maar ook hier speelt dat zo’n programma heel veel tijd vraagt. En tegenwoordig ben ik al blij als ik eens een weekje vrij ben.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen