Succes bezorgt Chantal Janzen rugpijn

Foto: RTL

Chantal Janzen begon zich zo veel zorgen te maken over haar succes, dat ze er rugpijn van kreeg. Dat vertelt ze in magazine Jan. Volgens Janzen komen in haar leven vele dromen uit. “Waarom? Moet ik straks een prijs betalen voor al die voorspoed? Wat voor leed zit er achter de deur daarachter? Ik heb gemerkt dat ik mij ziek kan denken. Het schoot in m’n rug. Hé, ik ben een danser, ik heb een supersterk lijf, kom op! Ik was misselijk. Mijn migraine bleef maar aanhouden“, zegt ze.

De medicijnen hielpen niet, vertelt ze. “Dat heb ik dus nooit – mijn lichaam herkende dit gewoon niet. Weet je wat het was? Gelukspijn. In het kwadraat.”

Janzen had behoefte aan een objectief persoon die de boel voor haarkon ontleden. “Zo kwam ik via via uit bij de horoscooplezeres die mij, als Waterman, kon uitleggen dat ik ver in het teken van Fortuna sta.”

De horoscooplezeres vroeg zich af wat Janzens probleem is. “Ze zei: ‘Count your blessings. En waarom ben je bang voor dingen die misschien helemaal niet gebeuren? Misschien hoef je helemaal geen prijs te betalen!’ Ze had gelijk.

Nu is nu. Ga! Leef! Lach! Geniet! Schaam je niet voor je geluk! Ik geloof dat ik dat maar ga doen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen