Kees Tol leert van Carlo Boszhard en Paul de Leeuw

Kees Tol ziet Carlo Boszhard en Paul de Leeuw als twee van zijn voorbeelden. Dat vertelt het talent van SBS 6 in een interview met Viva. Tol is de rijzende ster van de familiezender. “Het belangrijkste is dat je op televisie jezelf blijft. Dat je niet de rol van presentator gaat spelen. Paul de Leeuw en Carlo Boszhard hebben zo’n natuurlijke manier van presenteren. Het is niet zo dat ze mijn enige grote voorbeelden zijn, maar ik vind het heel interessant om van hen te leren“, geeft hij zelf aan.

Over een paar jaar wil Tol graag een groot amusementsprogramma presenteren. “Daarvoor moet ik eerst flink wat vlieguren maken en het is goed dat ik de kans krijg om dat te doen. Ik kijk ook alle opnames terug. Dat was in het begin best confronterend, maar het is de beste leerschool.”

Lui is Tol niet. “Ik ben een harde werker. Een aanpakker. Dus ik ben liever moe omdat ik keihard gewerkt heb. Ik heb bovendien een hekel aan luie mensen.”

Natuurlijk kan ik genieten van een dagje nietsdoen. Als ik een dag vrij ben en het is lekker weer, ga ik op mijn boot liggen. Of een stuk hardlopen of de krant lezen in mijn tuin. Maar dat mag een dag duren en dan is het genoeg.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen