Kees Tol begint met eigen bloemschikshow

Kees Tol ziet vanavond zijn eerste grote eigen tv-programma in première gaan op SBS 6. Direct na het veel bekeken Dokter Tinus start hij om half tien met Hollands Beste Bloemstylist. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. In Hollands Beste Bloemstylist gaan vijftien mensen met een passie voor bloemen de strijd met elkaar aan om de meest bijzondere creaties te maken. “Onder toeziend oog van drie juryleden uit het vak, moeten ze elke week bewijzen wie de titel Beste Bloemstylist verdient.

De kandidaten variëren van een 22-jarige dame die tweeënhalf jaar haar eigen bloemenwinkel heeft gehad tot een 53-jarige man die zijn comeback wil maken in de bloemenwereld.

In eerste instantie twijfelde Tol over de presentatie. Ik moet je eerlijk zeggen toen ik dit een paar dagen geleden voor het eerst hoorde, ik iets had van: ‘Wat gaan we doen? Dit is helemaal niks voor mij!’ Toen ben ik toch even gaan praten en om de tafel gegaan met de mensen van Talpa, die het produceren“, zegt hij.

Talpa overtuigde Tol. “Je moet het in het licht zien van het programma Heel Holland Bakt. Je hebt 15 kandidaten. Het is een afvalsysteem met juryleden. Ikzelf hoef niks te doen met bloemen. Ik hoef alleen te presenteren.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen