Patty Brard werkt aan tv-show met Beau

Foto: SBSPatty Brard werkt aan een tv-show met Beau van Erven Dorens. Dat vertelt de diva in een interview met VARAgids. Brard werkt regelmatig samen met Van Erven Dorens bij Shownieuws. “Shownieuws doe ik nog steeds met grote regelmaat, naast al mijn andere programma’s. Dat is mijn basiscontract, hier bij SBS. Het is hartstikke leuk om te doel. Ik ben dol op Beau, dol op Bridget. Het is een apart stel bij elkaar. Ik zou het heel leuk vinden om eens wat met Beau alleen te doen.

Dat betekent niet dat ze Van Erven Dorens leuker vindt. “Een programma met Bridget zou ik ook te gek vinden, maar Beau en ik kunnen een soort good cop, bad cop spelen. Met mij als bad cop. Hij heeft dat yupperige en ik heb dat straatse, en ik vind dat een fantastisch leuke combinatie.”

De chemie is goed, aldus Brard. “Ik kan heel fijn interviews met hem doen. Hij wil nog wel eens gecharmeerd raken van vrouwelijk schoon, terwijl ik dan al tegen onze gesprekspartner roep: ‘Ach wijf, hou toch alsjeblieft op!’ En hij: ‘Nou, nou, nou.’”

We hebben er al ideeën over. We hebben het ook al eens gemeld hier, bij SBS. Het komt nog wel.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen