Humberto Tan wil kijkers vasthouden

Humberto Tan hoopt dat hij de hoge kijkcijfers van RTL Late Night van vorige week kan vasthouden. Dat vertelt de presentator in een persbericht. Tan hakte vorige week Knevel & Van den Brink in de pan, maar vanaf vanavond neemt hij het op tegen de talkshow van Jeroen Pauw. “Het is fijn dat mensen al zo snel de weg naar RTL Late Night weer hebben gevonden. We gaan ons uiterste best doen de kijker vast te houden en iedere avond een boeiend programma voor te schotelen.

RTL Late Night is het nieuwe seizoen erg goed begonnen. Voor het eerst scoorde het RTL 4-programma vijf avonden op rij boven de miljoen kijkers, met vrijdag als absolute uitschieter met maar liefst 1,4 miljoen late opblijvers.

Precies een jaar geleden ging ‘RTL Late Night’ van start en trok het in de allereerste uitzendweek rond de 700.000 kijkers.

Met dagelijks een mooie mix van bekende en onbekend gasten, allemaal met een actuele of relevante aanleiding en een persoonlijke touch, én opvallende muzikale optredens, heeft Humberto’s talkshow zich in zeer korte tijd als vertrouwd en gewaardeerd anker op de late avond gepositioneerd“, aldus RTL.

RTL Late Night is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen