Toine van Peperstraten met Typisch Toine

Foto: Harold PereiraToine van Peperstraten krijgt naast zijn tv-werk voor FOX een radioprogramma bij de VARA op Radio 2. Typisch Toine is vanaf 7 september elke zondag van 22.00 tot 00.00 uur te horen. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Van Peperstraten, die Remco Veldhuis opvolgt, heeft er zin in. “Al jarenlang ben ik als invaller actief op een van de leukste radiozenders van Nederland en ik ben blij dat ik nu mijn stempel kan drukken op een eigen programma. Een heerlijke uitdaging.”

Toine van Peperstraten was eerder als radio-dj werkzaam voor onder meer 3FM en Radio Veronica. Verder presenteerde hij jarenlang NOS Langs de Lijn op Radio 1.

Remco Veldhuis, bekend van het cabaret- en muziekduo Veldhuis & Kemper, presenteert komende zondag – na bijna 120 uitzendingen – voor het laatst Remco Ruimt Op.

Afgelopen vakantie heb ik vastgesteld dat het voorbereiden en presenteren van dit programma steeds lastiger te combineren valt met een theatertour én een gezin. Zo lastig dat ik van mezelf moest kiezen“, aldus Veldhuis.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen