Suzanne Kunzeler definitief nieuwe baas NPO 3

Foto: EenVandaag

Suzanne Kunzeler gaat definitief aan de slag als zenderbaas van NPO 3. Ze zal de functie combineren met de kinder- en jeugdprogrammering voor NPO Zapp en NPO Zappelin. Dat heeft de NPO vandaag laten weten. Kunzeler, die deze functie de afgelopen maanden al waarnam, wil NPO 3 veranderen in een gezichtsbepalende televisiezender voor jonge mensen. “Ik vind het geweldig om na te denken wat je voor kinderen, maar vooral voor jongeren op deze zender kunt bewerkstelligen.”

Zo gaat NPO 3 nauwer samenwerken met NPO 3FM en komt er een nieuwe online strategie om de jonge doelgroep (focus op 20-34 jaar) nog beter te bereiken. “We gaan een programmering realiseren die volledig aansluit op de belevingswereld van deze groep kijkers.”

NPO 3 wordt volgens Frans Klein -directeur Televisie van de NPO- onder leiding van Suzanne Kunzeler een optimistische, opgewekte zender, origineel en trendy. “Want wie de nieuwe generatie kijkers bereikt en verbindt heeft de toekomst. Er zullen dus scherpe keuzes en vernieuwende programma’s worden gemaakt.”

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen