Gordon vindt meest bekende Nederlanders ‘leeg’

Gordon ontvangt het liefst onbekende Nederlanders in zijn nieuwe late night-talkshow Goor Draait Door op RTL 4. Dat heeft hij laten weten op 3FM. De entertainer vindt sterren maar saai. “Ik vind het heerlijk om met gewone mensen te praten. Ik hoef geen grote sterren. Het is leuk als ze komen, maar het is altijd zo’n gezeik. De meeste BN’ers durven niks te zeggen, zijn allemaal leeg, heb ik het idee. Ze durven niks te zeggen op televisie. Daarom praat ik liever met gewone mensen.”

Die laat hij dan ook aan het woord in mijn programma. “Ik denk dat je daar veel meer lol aan beleeft. Ik spreek veel liever een vuilnisman uit Amsterdam-Noord die vertelt wat hij voor de deur vindt als dat ik een interview heb met René Mioch bijvoorbeeld. Daar kan ik ook niet warm of koud van worden.”

Gordon gaat zijn show op de late zaterdag presenteren. “Het is de droom van elke presentator. Elke presentator die je spreekt, zegt: ‘Ik zou wel een talkshow willen, ik zou wel een late night-show willen.’ Voor mij gaat het nu uitkomen.”

Het wordt ‘heel groots’, stelt hij. “Een beetje op de manier van Graham Norton en Jimmy Fallon. Er zijn heel veel pogingen gedaan, maar ik denk dat als ik lekker bij mezelf blijf en niet pretendeer een stand up comedian te zijn of een late night-presentator, maar gewoon Gordon die geïnteresseerd is in mensen, een heel eind kan komen.”

Je moet dingen op zijn beloop laten, je grenzen kennen en weten wat je wel en niet kan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen