RTL Late Night – Knevel & Van den Brink: 3-0

Het kost Humberto Tan geen enkele moeite om met RTL Late Night zijn concurrent Knevel & Van den Brink te verslaan. Moeiteloos won hij woensdag voor de derde avond op rij. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Tan kwam woensdag uit op bijna 1,1 miljoen kijkers en 23,8 procent marktaandeel, terwijl Andries Knevel en Tijs van den Brink genoegen moesten nemen met 417.000 kijkers en 11,7 procent marktaandeel. Zij gaan dit seizoen roemloos ten onder.

Sinds Tan maandag terugkeerde op de buis, is men massaal afgehaakt bij de EO-mannen. Ze hebben nog twee afleveringen te gaan, voordat Jeroen Pauw op maandag het stokje overneemt.

De toekomst van Knevel & Van den Brink staat ter discussie. Het is nog niet zeker of zij volgend jaar zomer terugkeren in de zomerstop van Pauw.

In januari en februari is Eva Jinek twee maanden te zien als vervanger van Pauw en mogelijk gaat zij ook vervangen in de zomer.

Knevel en Van den Brink diskwalificeerden zichzelf vorig jaar door allebei een aantal weken met vakantie te gaan tijdens hun zomertalkshow.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen