Yvon Jaspers stelt tien nieuwe boeren voor

De eerste foto van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is opgedoken. Op zondag 7 september is het weer zo ver: dan stellen tien vrijgezelle boeren zich voor in de traditionele voorstelaflevering van de datingshow. Dat heeft de KRO vandaag laten weten. Jaspers rijdt in de eerste uitzending het hele land door om de boeren, van 28 tot 65 jaar, op hun boerderijen te bezoeken. “Ze gaat van Noord Oost Groningen naar Zeeland en van de Waddeneilanden tot Brabant“, aldus de omroep.

Jaspers heeft er weer zin in. “Het zijn weer heel andere boeren dan die we tot nu toe hebben gezien. Een aantal heeft een bedrijf dat wij nog nauwelijks kennen, een aantal woont op een plek die we niet eerder zagen in het programma. En dan heb ik het nog niet eens over de karakters.”

Ze zijn lief, brutaal, ondeugend, stug, verlegen, eenzaam, schattig en ontwapenend. Kortom, dat zou zomaar eens een heel mooi seizoen kunnen gaan worden.

Vrouwen wiens hart sneller gaat kloppen bij een van de boeren, hebben na deze uitzending twee weken de tijd om een brief te schrijven. Hierna brengt Yvon de brieven langs bij de boeren en ontmoeten ze de vrouwen in levenden lijven.

Het resultaat daarvan is vanaf zondag 4 januari 2015 te zien in het vervolg van Boer zoekt Vrouw bij de KRO op NPO 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen