Adoptieserie Natasja Froger van start in oktober

Foto: Nick van OrmondtHet nieuwe programma Met Open Armen van Natasja Froger gaat dit najaar eindelijk van start. De eerste aflevering is op woensdag 29 oktober om half negen te zien op RTL 4. Dat heeft het tv-station vandaag laten weten. Froger kondigde het nieuwe programma aan in september 2013. De afgelopen maanden was ze druk met het tv-project. “We volgen gezinnen die een baby uit het buitenland adopteren. Prachtig om te maken, maar dan ben ik zo vijf dagen weg naar Ethiopië of Nicaragua.

De zesdelige serie van Froger gaat een uitzendavond vormen met Meeuwis & De Mol: Maken Vrienden. Daarin reizen Guus Meeuwis en Johnny de Mol kriskras door Nederland op zoek naar verschillende groepen mensen.

Meeuwis en De Mol, die al op 15 oktober beginnen, blijven bij hen slapen en koken voor de groep als dank voor hun gastvrijheid. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten tijdens een bijzondere roadtrip.

Eind oktober verandert RTL 4 ook de dinsdagavond. Op 28 oktober beginnen zowel de Peter van der Vorst-show Verslaafd als de nieuwe Irene Moors-titel Geef Mij Nu Je Angst.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen