Melisa Schaufeli ziet Expeditie Robinson niet zitten

Melisa Schaufeli, bekend van de SBS 6-soap Andy & Melisa, zou niet snel meedoen aan Expeditie Robinson. Dat zegt de realityster in Veronica Magazine. Schaufeli zegt dan liever ‘ja’ tegen Wie is de Mol. “Ik kan niet lang zonder eten, zoals in Expeditie Robinson. Ik kom net terug van de opnames van Fort Boyard en dat was ook enorm afzien. Ze zeggen weleens dat op tv alles wordt uitvergroot, maar dat is in dit geval totaal niet nodig. Ik heb écht doodsangsten uitgestaan“, vertelt ze.

Verder schuift ze graag aan in BN’er-programma’s. Zo is ze gek op Gerard Joling en Gordon. “Vooral Gerard, vooral omdat ik hem wat beter ken. Gordon ken ik niet echt. Ik heb hem weleens gezien, maar Gerard ben ik nu al een paar keer tegengekomen bij SBS en ik heb tegenover hem gezeten in een aantal programma’s. Ik kan altijd ontzettend met hem lachen, we hebben dezelfde soort humor.”

Op de vraag om te kiezen tussen Emile Ratelband of Mark Rutte, zegt ze: “Doe maar een week met Mark Rutte. Daar zou ik qua politiek nog wat van kunnen leren. Hij mag me een lesje maatschappijleer geven, want ik weet niet eens op welke partij ik moet stemmen. Hij is misschien saai, maar weet wel veel van dat soort dingen.

Andy & Melisa is elke vrijdag te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen