Patty Brard: ‘Welk imago wil Dave Roelvink redden?’

Foto: SBS

Patty Brard vraagt zich af waarom Dave Roelvink zich steeds zo druk maakt om zijn imagoschade. Dat schrijft de tv-diva in haar column in Weekend. Roelvink wordt in verband gebracht met een roof ter waarde van tienduizenden euro’s. Brard heeft het allemaal gevolgd. “Ik vind het allemaal zo sneu. Sneu dat wij het allemaal hebben over een jongen met beeldige blauwe ogen waarvan niemand eigenlijk weet wat hij doet en welk imago hij nou eigenlijk probeert te redden“, zegt ze. 

En sneu dat Dave kennelijk in verkeerde kringen verkeert en zich laat meeslepen in acties die een eventuele showbizzcarrière sowieso in de weg staan“, vervolgt ze.

Vlak nadat het nieuws naar buiten kwam, zat Roelvink in RTL Boulevard. “Dave Roelvink dacht een thuiswedstrijd te spelen toen hij bij RTL Boulevard zijn verhaal deed“, meent Brard. “Maar als je dan halve waarheden gaat vertellen, kan die thuiswedstrijd zich zomaar tegen je keren.”

Het is een foute situatie, oordeelt Brard. “Moet je hier je vriendjes niet eens op aanspreken? En zou een oprecht excuus naar dit meisje en haar ouders niet op zijn plek zijn?

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen