Net5 maakt Nederlandse versie van BBC-trouwshow

Foto: TROSNet5 komt met een Nederlandse versie van Don’t tell the bride, dat al sinds 2007 wordt uitgezonden op het Britse BBC 3. Dat heeft de vrouwenzender vandaag laten weten. In Als de bruid van huis is… is de man verantwoordelijk voor alles wat bij een bruiloft komt kijken. “Van de trouwjurk, tot de bruidstaart, van het thema tot de locatie. Hoe reageert de bruid tijdens dé grote dag op alle keuzes die haar toekomstige man heeft gemaakt?“, aldus een woordvoerster van de zender.

Drie weken voor de trouwdatum wordt het aanstaande echtpaar van elkaar gescheiden. Zij gaat naar haar familie, terwijl hij met zijn vrienden aan de slag gaat met de invulling van de bruiloft.

Er wordt bij Net5 veel verwacht van de trouwshow, gezien het succes in Engeland. “Het vijfde seizoen kende meer dan een miljoen kijkers per aflevering met een marktaandeel ruim boven het zendergemiddelde. Ook in landen als Denemarken, Duitsland en Ierland leverde Don’t tell the bride mooie scores op.”

Als de bruid van huis is… is vanaf woensdag 10 september om 21.30 uur, meteen na Het geheim van een goed huwelijk, te zien bij Net5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen