Winston: ‘Albert hield primeur zelfs voor mij geheim’

Winston Gerschtanowitz hoorde pas recent over de grote primeur die Albert Verlinde vanavond brengt in Boulevard. Dat heeft de presentator laten weten aan 100%NL. Gerschtanowitz denkt dat de media ervan zullen smullen. “Hij heeft het angstvallig verborgen gehouden, zelfs bij mij tot vrijdag. Hij wilde met een knal starten. Dat gaat lukken. Het is wel een dingetje, ja. Maar ik kan er zo weinig over zeggen, anders haalt het nieuws in. De Telegraaf zal vrolijk meetypen tijdens de show“, denkt hij.

Hij heeft er zijn echtgenote Renate, die bij Shownieuws werkt, niet gek mee gemaakt. “Ik doe het meest alsof we een grote scoop hebben als we hem niet hebben, om haar een beetje gek te maken dat ze hem ’s avonds niet in de show heeft. We hebben er geen moeite mee thuis.”

Het RTL Boulevard-duo is zeven weken lang op vakantie geweest. “Het was heel lekker om even vrij te hebben. In het begin mis je het totaal niet, maar op een gegeven moment merk je dat het toch wel weer erg leuk is om te beginnen.”

De afgelopen maanden zijn er diverse inval-Alberts en inval-Winstons geweest. “Het is leuk om te zien dat het ook gewaardeerd wordt als er andere mensen zitten. Het is pijnlijk als het in elkaar dondert als je er niet zit.”

RTL Boulevard is om 18.35 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen