Albert Verlinde met grote primeur in RTL Boulevard

Albert Verlinde viert zijn terugkeer bij RTL Boulevard vanavond met een grote primeur. Dat heeft hij laten weten op Radio 538. Na zeven weken vakantie, wil Verlinde met een knal terugkeren. “Het is heel spannend. Je bent een maand of twee maanden met iets bezig, die zijn dan vorige week op kantoor geweest en die komen vanmiddag nog een keer langs. Dan weten we vanmiddag pas of het er vanavond uit kan. Dat is wel iets waarvan je denkt: o jé, zag je dat? Dat is wel spannend.

Verlinde wil nog niet zeggen waar het over gaat. “Als ik het nu ga roepen, denken anderen: dan ga ik daar ook iets over schrijven of erover bellen. Dan is de gimmick eraf.

Maar er volgt meer deze week. “We hebben echt voor iedere dag deze week een flinke primeur klaarliggen. Dat is wel heel lekker.”

Het blijft het recept van RTL Boulevard: primeurs en praten aan een desk. “We veranderen nooit. We veranderen wel eens iets, maar dat merk je eigenlijk nooit. Dan denk je als kijker niet: wat hebben jullie met het programma gedaan? ”

Alleen de gezichten aan de desk rouleren soms. “We hebben wel wat nieuwe deskundigen zo nu en dan om de boel wat levendig te houden.”

RTL Boulevard is om 18.35 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen