Humberto Tan nieuwsgierig naar Jeroen Pauw

Humberto Tan is nieuwsgierig naar de nieuwe talkshow van Jeroen Pauw. Dat vertelt de talkshowhost vandaag in het AD. Tan keert vanavond terug op het scherm met RTL Late Night, terwijl Pauw volgende week maandag begint met zijn late night-show. De RTL 4-ster staat er niet al te veel bij stil. “Ik ben nieuwsgierig naar de nieuwe talkshow van Jeroen“, zegt de 48-jarige Tan. “Maar ik laat me er niet door beïnvloeden. Ik ben wie ik ben, ik doe zoals ik doe en daar verandert niks aan.”

Tan en Pauw zullen strijden om gasten. “Natuurlijk heb ik nu meer vlieguren en daardoor maak ik aan tafel soms andere keuzes. En keken gasten eerst de kat uit de boom, terwijl ze ons nu juist opzoeken.”

Inmiddels staat RTL Late Night goed, vindt Tan. “Wat gek is, is dat de kijker niet doorheeft hoeveel er al gesleuteld is aan het programma. Weet je nog dat ik de show begon, staand naast de tafel? Ben ik na een paar weken mee gestopt, zonder er ook maar één reactie op te krijgen.”

Het belangrijkste nu is dat we ‘de bal hooghouden’. De energie rond de show is goed door wat we vorig jaar hebben neergezet.’

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen