Kijkers balen van vernieuwd Eigen Huis & Tuin

Kijkers van Eigen Huis & Tuin zijn zeer teleurgesteld in de vernieuwde opzet van het programma op RTL 4. Dat laten zij massaal blijken op de Facebook-pagina van de woonshow. Naast de gebruikelijke onderwerpen, houdt Eigen Huis & Tuin dit seizoen een talentenjacht voor vrouwelijk klus- en tuiniertalent. “Tegenwoordig moet alles maar een wedstrijd zijn. Beetje jammer dat dit nu ook in een klusprogramma moet zitten. Sorry, echt geen verbetering“, reageert kijker Cindy.

Cindy verwoordt het gevoel van de meeste Eigen Huis & Tuin-kijkers. “Dat wordt voortaan opnemen, want ruim de helft van het programma is reclame en een oninteressant spelletje. Waarom een prachtig programma zo verknallen?“, zegt Pachanguero.

Jacqueline voorspelt fors kijkersverlies. “Zo jammer van zo’n leuk en mooi programma. Mijn interesse is niet meer zo. Een verandering hoeft nog geen verbetering te zijn. Dit kost jullie kijkers.

Fan Gerda hoopt dat Eigen Huis & Tuin de overige afleveringen aanpast. “Kom op Eigen Huis & Tuin, luister naar je kijkers en skip deze knullige ’talentenjacht’! Helaas zijn die er al genoeg, en goede klusprogramma’s niet….

De verstokte Veronica-kijker Roy maakt zich vooral zorgen om het uitzendtijdstip. “Ik kijk dan altijd Border Security. Kunnen jullie niet eerder op de dag uitzenden?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen