Barbara Barend deed Voetbal Insite voor de poen

Foto: RTL

Barbara Barend deed Voetbal Insite, de voorloper van Voetbal International, met name voor de poen. Dat vertelt ze in Villamedia. Barend was in de show het mikpunt van spot voor Johan Derksen. “Ja, dat was geen leuke periode, al heb ik dat toen nooit toegegeven. Ik vond dat ik een goed contract had dus ik dacht: ik zing het wel uit, dan heb ik mijn poen binnen en kan ik doen waar ik zin in heb. Een totaal verkeerde motivatie, maar op een gegeven moment ga je zo denken“, geeft ze aan.

De presentatrice begon door die ervaring niet te twijfelen over haar tv-toekomst. “Ik heb me nooit afgevraagd of dit wel mijn wereld is, ik ben niet zo’n opgever. Maar als ik het opnieuw mocht doen, was ik misschien wel een jaar eerder weggegaan bij RTL.

Barend had nu naar haar gevoel geluisterd. “Destijds deed ik net of het me niet aangreep. Dan word je op een gegeven moment gewoon keihard. Ik gooide als een stier mijn hoorns erin. Dat was mijn beschermingsmechanisme.”

Naarmate je ouder wordt, leer je anders met situaties omgaan. Ik heb er geen spijt van hoor; dat was toen. En ik heb ervan geleerd hoe ik het niet meer wil, en hoe wel.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen