Vier extra kandidaten in Expeditie Robinson

Niet veertien, maar achttien kandidaten doen dit seizoen mee aan Expeditie Robinson. De cast bestaat dit jaar uit een recordaantal deelnemers. Dat heeft RTL 5 vandaag laten weten. Naast de eerder bekendgemaakte kandidaten, gaan ook K1-vechter Remy Bonjasky, Rick Brandsteder, presentatrice Nadia Palesa Poeschmann en actrice Juliette van Ardenne de strijd aan. Die strijd wordt dit seizoen voor het eerst geleverd op drie verschillende eilanden op de Filippijnen.

Uniek in dit seizoen is dat niet twee, maar drie gewaagde teams tegen elkaar strijden. De kandidaten zijn overgeleverd aan de drie verschillende eilanden.

Hemel is het beste eiland, met een kookstel, comfortabele strandstoelen, een vlot met heerlijke hangmatten en een prachtig meer. Aarde is een mooi eiland, maar zonder de luxe voordelen van de Hemel. En de Hel is een bloedheet moeraseiland.

De overige Nederlandse VIP’s die het confronterende avontuur dit jaar aan gaan zijn Manuel Broekman, zangeres Krystl, Ferry Doedens, actrice Lone van Roosendaal, cabaretier Leo Alkemade, zangeres Coosje Smid, rapper Mr. Polska, musicalactrice Anouk Maas, acteur Loek Peters, zeilster Lobke Berkhout, rapper Freddy Tratlehner, playmate Ancilla Tilia, model Kay Nambiar en zangeres Sabrina Starke.

Expeditie Robinson 15 begint op donderdag 4 september om 20.30 uur op RTL 5. De presentatie is in handen van Dennis Weening en Nicolette Kluijver.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen