Caroline wordt gek van Eén tegen 100-kandidaten

Foto: NCRV

Caroline Tensen ergert zich soms aan de kandidaten van Eén tegen 100. Dat heeft de presentatrice laten weten op 3FM. Op de opmerking dat de kijker soms kan zien als Tensen een kandidaat ‘haat’, zegt de presentatrice: “Mijn vrienden zeggen dat inderdaad ook altijd. Dat komt omdat het soms heel moeilijk is, want het is natuurlijk een heel spannend spel als je daar staat, maar we zijn ook nog een tv-programma aan het maken. Soms denk ik dan: zeg eens wat meer tegen me.

Soms vindt Tensen haar kandidaten ook dom. “Er was iemand die toch die escape mee naar huis wil nemen en dan een vraag niet goed heeft. Dan denk ik: wat moet je ermee thuis? Zet je hem op de schoorsteen of wat?”

Maar goed, het was heerlijk om te doen“, blikt ze terug op de meest recente opnames. “Het is fijn dat er veel mensen naar kijken en we blijven er voorlopig lekker mee doorgaan.”

Een kandidaat helpen doet ze nooit. “Ik heb iets van honderd scheidsrechters tegenover me. Als ik dat zou doen, heb ik echt wel wat man op mijn dak.

Eén tegen 100 is in het nieuwe seizoen weer te zien op NPO 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen