Tim Hofman: ‘BNN was niet blij met Victoria’

Victoria Koblenko is mede weg bij Spuiten en Slikken, omdat BNN niet helemaal tevreden was over haar. Dat heeft de nieuwe presentator Tim Hofman laten weten op 3FM. Hofman hoorde tijdens zijn vakantie van het vertrek van Koblenko, die het slechts één seizoen heeft gedaan. “Ik weet er het fijne niet van, maar volgens mij vond BNN dat het niet helemaal bij haar paste. En ik las in de media dat zij zelf ook een beetje haar twijfels had. Nou, best. Dat komt dan goed uit.

De presentator gaat de talkshow samen met Geraldine Kemper presenteren. “Wij gaan in de studio het programma dragen. Dat hebben we niet eerder gedaan.

Eigenlijk wilde Hofman de show al doen toen Nicolette Kluijver vertrok, maar het werd Koblenko. “Nicolette ging weg en toen zat ik er al bovenop dat ik de studio in wilde. Ik draaide heel veel locatie-items, dat vind ik te gek, maar ik wil de studio ook kunnen. Daar zat ik dus echt bovenop.”

Verder verklapt Hofman dat er een vervolg komt op het TV Lab-programma Mijn 5000 Vrienden. “Het gaat weer over mijn Facebookvrienden. Daar ga ik weer televisie over maken. Nu mag ik het alleen doen.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen