Toprak Yalçiner vond vertrekken uit GTST lastig

Foto: RTLToprak Yalçiner vond het besluit om te vertrekken bij Goede Tijden Slechte Tijden lastig. Dat vertelt de actrice in weekblad Weekend. Yalçiner heeft veel meer ambitie dan spelen in een soap. “Er zijn zoveel dingen die ik nog graag zou willen doen. Ik heb echt een geweldige tijd gehad bij Goede Tijden Slechte Tijden, het was een droom die uitkwam. Maar mijn karakter Nuran had al zoveel meegemaakt. Ik ben 27 geworden en het is nu tijd voor Toprak, ik wil kijken wat ik nog meer kan“, zegt ze.

Daarom begint ze volgende maand met een toneelstuk. “Ik voel gewoon dat dit een goede keuze is. Dat neemt niet weg dat het wel een heel moeilijke beslissing was om Meerdijk te verlaten.

Het afscheid was emotioneel. “Ze hadden een filmpje gemaakt en ik heb zo vreselijk gehuild. Iedereen zei zulke lieve, mooie woorden. Het was echt leuk, met een heel Turks buffet. Ik heb heel goed afscheid genomen.

Ik heb de laatste maanden, toen iedereen wist dat ik weg zou gaan, extra mijn best gedaan. Ik wilde niet dat en dacht dat ik de kantjes er van af zou lopen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen