Linda de Mol: ‘Zomerweek kon niet actueler’

Het was niet mogelijk om Linda’s Zomerweek vlak voor de uitzendingen op televisie op te nemen. Dat heeft gastvrouw Linda de Mol laten weten op Radio 538. Linda’s Zomerweek is nu op tv, maar al in juni opgenomen. “Dat was voordat iedereen op vakantie ging. Probeer nu maar eens tien bekende Nederlanders in het programma te krijgen als een groot deel van Nederland nog op vakantie is. Dan zou ik naar Ibiza moeten, al had ik dat ook niet erg gevonden“, knipoogt ze.

Dat was geen optie. “Daarom hebben we besloten het iets eerder op te nemen. Het kon pas nu worden uitgezonden, omdat we met het voetbal zaten in juni.”

In één van de uitzendingen zit Martijn Krabbé, die op het moment van de opnames nog niet wist dat zijn ex Amanda zwanger is van een ander. “Dat is dus zo’n ding waar de actualiteit je inhaalt. Dat wist hij op dat moment niet.”

Twee maanden geleden zat Krabbé pas net in de scheiding. “Hij wist eigenlijk net dat het allemaal definitief over en voorbij was, ze voor de andere man koos en hun huwelijk over was. Maar dat zij zwanger is en over een maand of vijf bevalt van een baby, wist hij nog niet.”

Dat is inderdaad jammer. Dat hadden we vorig jaar niet, want toen namen we op en werd het twee dagen later uitgezonden.”

Linda’s Zomerweek is deze week elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen