Henny Huisman: ‘SBS moet niet wiel opnieuw uitvinden’

Henny Huisman denkt dat SBS 6 de nieuwe tv-show waarin kandidaten bekende artiesten imiteren, het best gewoon de Soundmixshow kan noemen. Dat heeft de presentator laten weten op Radio 538. SBS 6 heeft het programma al aangekondigd, maar de titel nog niet. “Ik denk dat het het sterkst is als ze het gewoon de Soundmixshow noemen, want in Hilversum en omstreken willen ze altijd het wiel opnieuw uitvinden. Dat moet je niet doen. Je kunt wél het jasje modern maken.

Volgens Huisman gaat de nieuwe show in elk geval sterk lijken op zijn vroegere Soundmixshow. “Ze hebben het over ‘imiteer je favoriete artiest’, dan is het natuurlijk de Soundmixshow.

Of er al een nieuwe Henny Huisman is die zo’n show zou kunnen presenteren, weet hij niet. “Iedereen heeft wat anders. Ik vind Matthijs van Nieuwkerk een topper, maar dat is heel wat anders dan Henny Huisman. Toch is hij erg goed. Carlo Boszhard vind ik ook leuk.”

Een échte opvolger heeft Huisman in elk geval nog niet gezien. Het liefst zou hij de show zelf presenteren. “Dat is de eindconclusie.

SBS 6 is momenteel op zoek naar kandidaten voor de show.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen