Frits Sissing blij dat Opsporing Verzocht erop zit

Frits Sissing is er niet rouwig om dat hij dinsdagavond zijn laatste aflevering van Opsporing Verzocht had. Dat heeft de presentator laten weten aan RTL Boulevard. Sissing is gestopt met het programma, omdat hij zich meer op amusement wil richten. Het is voor de presentator een opluchting. “Natuurlijk ga ik mijn collega’s missen, maar misschien ben ik stiekem ook wel heel erg blij dat ik heel even niet meer elke week die ellende over me heen krijg. Dat is best zwaar“, zegt hij. 

Het boek gaat absoluut niet dicht, aldus Sissing. “Maar we sluiten een hoofdstuk af. Ik ga niet weg bij AvroTros. Sterker nog, ik krijg heel veel andere leuke nieuwe programma’s. Het voelt dus niet afscheid.”

Wat het precies wordt kan hij nog niet zeggen. “We zijn druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe programma’s voor het nieuwe jaar. Die zullen in eerste instantie musicalgerelateerd zijn.”

Of hij over een paar jaar wéér terugkeert bij Opsporing, sluit Sissing niet uit. “Ik word volgens mij de Heintje Davids van Opsporing Verzocht, haha.”

In Hilversum kun je het nooit zeggen, maar ik zal in elk geval de komende jaren niet te zien zijn in Opsporing Verzocht. Dat weet ik zeker.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen