Dramaserie Secrets & Lies drie avonden lang op RTL 4

RTL 4 gaat de zesdelige Australische dramaserie Secrets & Lies uitzenden verspreid over drie zondagavonden. De eerste aflevering is komende zondag te zien om 20.00 uur. Dat heeft het tv-station gemeld. De serie volgt huisvader Ben Gundelach (Martin Henderson), die in shock is als hij tijdens het hardlopen het lichaam vindt van de vierjarige buurjongen Tom. In complete paniek rent hij naar huis en belt de politie, niet wetende dat vanaf dat moment alle ogen op hem zijn gericht.

De moord op de vierjarige buurtgenoot slaat in als een bom. Het is een drukte van jewelste bij het huis van de familie Gundelach. De pers verzamelt zich massaal voor hun deur om een glimp van het gezin op te vangen.

Wanneer de vader des huizes hoofdverdachte is, licht het hele gezin genadeloos onder vuur. Zijn huwelijk staat onder grote druk, zijn dochters worden bestookt met dreigmails en al zijn klanten trekken zich massaal terug.

Wanneer de alleenstaande moeder van Tom iets verbergt, haar ex-man Paul opeens weer opduikt en buurtbewoners zich vreemd gedragen, ziet agent Ian Cornielle door de bomen het bos niet meer.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen