Dyanne Beekman keert terug op tv bij NPO

Tv-stylist Dyanne Beekman keert terug op televisie. Na gewerkt te hebben voor RTL en SBS, gaat ze nu een programma maken met Bas van Werven voor de AvroTros. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. In de nieuwe tv-reeks Baanbrekers storten Beekman en Van Werven zich op de haperende arbeidsmarkt. “Van Werven en Beekman brengen werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact die in een andere situatie nooit tot elkaar zouden komen“, aldus de omroep.

Werkgevers kijken vooral naar het verleden van sollicitanten, terwijl Baanbrekers zich ook op de toekomst richt. “Kunnen ze wellicht iets anders dan wat ze in het verleden hebben gedaan? Is dit misschien het moment voor een heel andere baan?

Het presentatieduo is niet zomaar gekozen. “Bas van Werven heeft gedurende zijn loopbaan veel en goede connecties opgedaan in het bedrijfsleven en voelt zich als een vis in het water tussen de werkgevers. Hij richt zich in Baanbrekers dan ook op de werkgevers.”

Beekman is al 19 jaar zelfstandig ondernemer, aldus de omroep. “En heeft veel ervaring met hoe je talent herkent. Daarnaast is ze gedreven en bevlogen om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. In Baanbrekers richt zij zich op de werknemers.”

Mensen die thuis zitten en heel graag weer aan het werk willen kunnen zich aanmelden via de website van AvroTros.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen