Antoinette Hertsenberg gasthoofdredacteur Avrobode

Antoinette Hertsenberg heeft als gasthoofdredacteur een bijzonder nummer van de Avrobode samengesteld. Het blad is vanaf vandaag te verkrijgen. Dat heeft de redactie vandaag laten weten. Hertsenberg gaat in het blad onder meer met Yvon Jaspers terug naar het begin van beider tv-carrière. Twintig jaar geleden zaten ze namelijk samen in hetzelfde tv-klasje. “We zaten met z’n zessen in dat klasje en ik dacht toen dat alle anderen een ster zouden worden, behalve wij.”

Hertsenberg: “We hadden niet zo die ambitie om bekend te worden. Jij wilde Klokhuis presenteren: dát programma was jouw ding. Ik was sowieso verbaasd dat ik ertussen zat.”

Uiteraard blikt Hertsenberg ook terug op haar bijna twintig jaar als presentator van Radar. Voor Avrobode zet ze haar top-6 van memorabele zaken op een rij.

Verder geeft Hertsenberg voor elke weekdag haar favoriete kijktip en vertelt ze in de rubriek Goed Gevoel hoe gezond ze leeft.

Avrobode wil met deze speciale editie de lezers een extraatje bieden aan het einde van de televisieluwe zomer, met een mooi persoonlijk gesprek tussen twee populaire presentatoren en met onderwerpen als pensioenen en consumentenzaken die hen na aan het hart liggen“, aldus de redactie.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen