Bestolen familie: ‘Dave sloot zich op in slaapkamer’

De familie Pach heeft grote vraagtekens bij de rol die Dave Roelvink had bij de juwelenroof, waarbij voor tienduizenden euro’s aan goederen is buitgemaakt. Dat vertelt een woordvoerder vandaag in De Telegraaf. Roelvink zou zich hebben opgesloten in het huis van de familie Pach. “De dochter moest steeds op Dave’s verzoek drankjes gaan halen. Hij verzocht haar om steeds op de deur te kloppen als zij weer terug was. Dit blijft natuurlijk een vreselijk raar verhaal“, aldus de zegsman.

Daarna heeft hij haar nog twee keer gevraagd zichzelf op te sluiten in de badkamer, meent de woordvoerder. “Hierdoor heeft hij voor zichzelf wel de gelegenheid geschapen om mogelijk toch de lade te forceren en daarna de ontvreemde spullen eventueel weg te brengen…

Volgens de familie probeert Dave een rookgordijn op te trekken. “Door te verspreiden dat er zeker wel 25 mensen aanwezig waren, terwijl hij zeer goed weet dat er maar hooguit 16 mensen op die bewuste avond aanwezig waren.”

Waarvan er al 5 personen eerder weg waren voor het moment dat hij verzocht de deuren naar de bovenverdieping en de slaapkamer open te maken. De daarna nog aanwezige 9 personen kent hij ook allemaal persoonlijk.”

De roof werd gepleegd tijdens een feestje dat dochter Melissa Pach organiseerde in haar ouderlijk huis. Zondag lekte een filmpje uit van het feest, waarop te zien is hoe Pach Roelvink oraal bevredigd.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen