Linda de Mol: ‘Albert Verlinde heeft mij gekwetst’

Linda de Mol vond haar interview met Albert Verlinde mede spannend, omdat ze in het verleden gekwetst is door de RTL Boulevard-presentator. Dat heeft de tv-ster laten weten op Radio 538. Verlinde zit vanavond samen met Eva Jinek in de openingsaflevering van Linda’s Zomerweek. “Gelukkig was ik hem voor de opnames al eens in een restaurant tegengekomen en toen was het al wel een beetje bijgelegd. Als je elkaar even gezien hebt, is de scherpte er vanaf“, zegt De Mol.

Tijdens de opnames vroeg De Mol uitgebreid naar Onno-gate. “Ik ben behoorlijk op Onno-gate ingegaan. Het is voor hem moeilijk om over te praten, maar hij was er behoorlijk open over.

De Mol vindt het een interessant onderwerp. “Er komt ook aan bod dat hij op deze manier een keer aan den lijve heeft ondervonden wat het betekent dat als je in je privéleven iets naars meemaakt en heel Nederland het weet. In die zin heeft hij mij ook wel eens gekwetst. Dat levert dan toch wel spannende momenten in zo’n gesprek op.

Er zijn heel veel mensen die zich wel eens door een onderwerp in RTL Boulevard, maar het geldt ook voor Shownieuws, heel erg gekwetst hebben gevoeld. Ik vroeg me gewoon heel erg af in hoeverre het verandert als je dat zelf meemaakt. Hij zegt wel dat dat het geval is en dat hij de pijnlijkheid van dingen nu al anders ziet.”

Al met al is het een geslaagde aflevering, aldus De Mol. “Albert heeft gelachen, maar ook een traantje weggepinkt. Het gesprek ging alle kanten op. Het feit dat we met die uitzending beginnen, toont wel aan dat ik dat een heel mooie, geslaagde vind.

Linda’s Zomerweek, dat al in juni is opgenomen, begint vanavond om 21.30 uur op RTL 4. De uitzending duurt tot 23.20 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen