‘Sekstape niet einde carrière voor Dave Roelvink’

De uitgelekte sekstape van Dave Roelvink betekent niet het einde van zijn carrière in de tv-wereld. Die verwachting spreekt zijn vader Dries vandaag uit tegen het AD, BuzzE en De Telegraaf. Roelvinks zoon probeert een carrière op te bouwen bij de televisie. “Toen ik het filmpje zag, dacht ik niet: ‘O jee, nu is het einde carrière voor Dave’. Maar ik heb wel tegen hem gezegd: ‘Je had uit dat bad moeten springen en die telefoon moeten afpakken’. Maar ja, dat heeft hij niet gedaan“, zegt hij.

Het filmpje van tien seconden is gepubliceerd door GeenStijl. Het lijkt erop dat Roelvink in een bubbelbad oraal bevredigd wordt door de dame die ‘de zoon van’ en zijn vrienden uitnodigde voor een huisfeestje, niet wetende dat zij voor tienduizenden euro’s aan juwelen zouden stelen.

Een dompertje“, noemt vader Roelvink de tape. “O jee, ook dat nog, dacht ik toen ik het hoorde. Maar uiteindelijk vielen de beelden mee. Het is niet netjes wat daar in het bubbelbad gebeurt, maar het is geen harde porno. Dave kan hier niet om afgestraft worden.

Roelvink heeft een aantal dagen vastgezeten in verband met de juwelenroof, maar is volgens zijn vader onschuldig. “Hij is constant met dat meisje samen geweest. Ik kan alleen maar hopen dat zij verklaart dat Dave niets met die roof te maken heeft.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen