De Telegraaf: ‘Dave Roelvink op sekstape’

Dave Roelvink, die een carrière probeert op te bouwen in de film- en tv-wereld, staat vandaag op de voorpagina van De Telegraaf. Er zou een sekstape zijn met de zoon van Dries Roelvink. “Dave Roelvink verstrikt in chantage“, kopt het dagblad. Roelvink wordt sinds dinsdag in verband gebracht met een juwelenroof van tienduizenden euro’s, nadat hij met vrienden is wezen feesten in het huis van de ouders van een vriendin. “De party ontaardde in een soort drank- en seksorgie“, weet de krant.

Toen de ouders ontdekten dat juwelen uit hun huis waren gestolen, zouden de daders via sms’jes hebben gedreigd een filmpje openbaar te maken waarop te zien zou zijn hoe Dave door hun 21-jarige dochter oraal wordt bevredigd, aldus de krant.

Roelvink stelt dat hij niets met de juwelenroof te maken heeft, maar dat hij slechts heeft onderhandeld tussen de daders en de ouders. “Ik probeer alleen maar te helpen“, zei hij gisteren in RTL Boulevard.

Maar nu word ik als een heler neergezet. Ik vind dat de politie dit nu verder moet uitzoeken. Waarom moeten we dit verder in de media uitvechten?

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen