Linda de Mol bedacht titel Patty Brard-soap

Foto: SBS

De titel van de nieuwe Patty Brard-soap Patty’s Big Fat Ibiza Wedding is bedacht door RTL 4-ster Linda de Mol. Dat vertelt de SBS 6-presentatrice in weekblad Weekend. De bruiloftsoap is volgens Brard hét gesprek achter de schermen bij SBS 6. “Ik geloof dat nu echt iedereen zich ermee bemoeit. Het programma wordt gemaakt door Talpa en iedereen draagt zijn of haar steentje bij. Zelfs Linda de Mol is ermee bezig! Zij verzon de titel Patty’s Big Fat Ibiza Wedding“, giert de televisiediva. 

Het is een behoorlijk project, meent Brard. “Even serieus, ik wist niet dat het zoveel werk was. Ik denk er serieus minstens één keer per dag aan om de hele boel af te bellen.

De plannen voor de bruiloft worden ook met de dag groter. “De titel van het programma is Patty’s Big Fat Ibiza Wedding geworden, dan kan ik natuurlijk niet meer roepen: ‘We houden het klein’“, lacht ze.

Alles moet groot, groter, grootst. Ik geloof dat Mary Borsato inmiddels 700 bruidsjurken aan het naaien is. Niet alleen voor mij, maar ook voor alle bruidsmeisjes.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen