Patricia Paay schrikt ’s nachts wakker

Foto: RTL

Patricia Paay maakt zich nog steeds geregeld behoorlijke zorgen over of ze haar rekeningen kan blijven betalen. Dat vertelt de tv-diva in weekblad Party. Tegenwoordig moet Paay elke maand hypotheek betalen. “Sinds ik een eigen huis heb ga ik wel eens gebukt onder de verantwoordelijkheden die dit alles met zich meebrengt. Ik ben niet gewend om alle financiële zaken alleen te doen. Vroeger deed Adam dat allemaal voor mij en nu moet ik zorgen dat alles op tijd wordt betaald.”

Dat vindt Paay niet makkelijk. “Ik zie ineens allemaal rekeningen binnenkomen waar ik nog nooit van had gehoord. Iedere dag ligt er wel weer wat anders in mijn brievenbus. Die verantwoordelijkheid komt echt op me af.

Ze ligt er wakker van. “Het is al meerdere malen gebeurd dat ik ’s nachts wakker schrik en denk: kan ik dit allemaal wel blijven betalen? Ik heb met de hypotheekverstrekster financiële afspraken gemaakt en die wil ik wel blijven nakomen.

Paay denkt dat het uiteindelijk wel goedkomt. “Ik ben met veel dingen bezig en heb alweer een aantal televisieopnames achter de rug. Ik mag nu alleen nog niet zeggen om welke programma’s dat gaat.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen