Nikkie Plessen hoeft geen tv-carrière meer

Foto: Mike van den ToornNikkie Plessen heeft niet langer interesse in een eigen tv-programma. Dat vertelt de kledingontwerpster en presentatrice vandaag in het AD. Plessen deed bij RTL 5 programma’s als Holland’s Best Fashion Designer, New Chicks en X Cherso, maar is nu al een paar jaar niet te zien. “Samen met RTL kwam ik tot de conclusie dat het beter was dat ik me ging richten op waar mijn hart écht naar uit gaat: kledinglabel Nikkie. De samenwerking is zo op een fijne manier beëindigd.” 

Met haar label is Plessen dolgelukkig. “Daar geniet ik meer van dan tv-programma’s presenteren. Je kunt in het leven linksaf of rechtsaf en ik heb de weg rechtsaf gekozen.

Plessen ambieert geen tv-carrière meer. “Had je me tien jaar geleden gevraagd of ik Expeditie Robinson wilde presenteren, had ik meteen ja gezegd. Nu niet meer, ik wil dat helemaal niet meer.

Wel zit Plessen sinds kort als lifestyledeskundige in RTL Boulevard. “Ik heb daar ja op gezegd, omdat het heel erg past bij datgene wat ik doe. RTL Boulevard is makkelijker in te plannen, omdat ik daar met mijn kennis niet zo veel voorbereiding voor nodig heb.

En ook Boulevard doe ik niet als ik bijvoorbeeld naar een modebeurs moet. Dat gaat voor“, besluit ze.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen