Floortje Dessing gesloopt tijdens tv-opnames

Floortje Dessing zit er momenteel compleet doorheen tijdens opnames van 3 Op Reis in het Aziatische Tadzjikistan. Dat heeft de presentatrice laten weten op Radio 538. Dessing is uitgeput. “Ik ben echt onwijs moe, niet normaal moe. Ik ben al drie weken aan het reizen en dit was een hele zware. Ik ben volledig gesloopt“, zegt ze. “Het is mijn werk, hè. Ik vind het heel leuk, hoor, vooropgesteld, maar ik vind deze wel een beetje pittig. Ik ben wel een beetje gesloopt“, zegt ze.

De presentatrice begon haar reis in Shanghai. “En we zijn met de trein 5500 kilometer dwars door het land gereisd. Daarna zijn we de Pamir Highway op gegaan, één van de mooiste wegen van Azië. We zitten nu aan de grens van Afghanistan.

De treinreis hakte erin, aldus Dessing. “We reden ’s nachts in een stinktrein en moeten dan de volgende dag weer draaien, bijna zonder te douchen en het is bloedjewarm. We zitten met zijn drieën in zo’n treinhokje.”

We kijken eindeloos series op onze laptops. Ik heb Breaking Bad nu gehad en ik zit nu met House of Cards. Dat kijkt iedereen, maar je komt er de tijd goed mee door. We hebben zóveel tijd. We hebben er nu ook net iets van 1500 kilometer op zitten.

De reis gaat vandaag verder. “We zitten nu vast in een of ander stinkdorp waar we niet uit komen. Er zijn ook geen vliegtuigen. Het is allemaal heel irritant. Ik ben een beetje gefucked.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen