Patricia Paay met zwarte pruik over straat

Foto: RTLPatricia Paay gaat soms met een zwarte pruik over straat, zodat ze minder herkend wordt. Dat bevestigt de tv-diva in televisieblad Veronica Magazine. Met een pruik op waant Paay, die ook in haar nieuwe woonplaats Lijnden herkend wordt, zich anoniemer. “Lekker toch? Met dat ding op mijn kop lijk ik toch net op Velma Kelly uit de musical Chicago“, lacht de presentatrice. “Soms zou ik mijn hoofd eraf willen halen, weet je dat? Eens over straat gaan zoals iedere andere vrouw dat kan.

Wat er tegenover staat is de zak geld die tv-werk oplevert. “Natuurlijk!“, roept ze. “In een dorp wonen, is ook niet goedkoop!

Paay is nog altijd een veelgevraagde BN’er. “Per week krijg ik minstens drie aanvragen om als gast of kandidaat in een programma te verschijnen. Als ik wil, ben ik elke twee dagen op tv. Maar joh, ik ben eigenlijk al met pensioen. Alleen voor de echt leuke dingen ga ik de deur nog uit.

Er is geen grens. Iets overwegen kan altijd. Voor verzoeken heb ik mijn eigen meetlat bedacht: vind ik het leuk, is het vernieuwend voor mijn cv en, last but not least, levert het genoeg op? Alleen als ik alle vragen naar tevredenheid kan beantwoorden, doe ik het.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen