‘Shownieuws gezelliger dan RTL Boulevard’

Kees Tol vindt zijn rubriek Shownieuws op SBS 6 een stuk gezelliger dan RTL Boulevard op RTL 4. Dat vertelt hij vandaag in de Volkskrant. Tol kijkt wel naar de concurrent. “Met het werk dat ik doe, moet je natuurlijk bijblijven. Dus ja, ik kijk elke dag naar RTL Boulevard en Shownieuws. We zitten wat in elkaars vaarwater, maar we pakken het toch net iets anders aan. Bij ons is het aan de desk nèt een tandje gezelliger dan bij Boulevard. We belichten onderwerpen altijd van de positieve kant.

Gevraagd te kiezen tussen Evert Santegoeds en Albert Verlinde, zegt Tol: “Evert natuurlijk. Hij is mijn collega bij Shownieuws op SBS 6. Ik presenteer het programma en Evert is een van de vaste entertainmentdeskundigen.

Hij is een aardige man, die absoluut weet waarover hij praat. Ik zeg niet dat Albert dat niet weet, maar hem heb ik maar één keer vluchtig ontmoet.

Tol vindt het te gek dat hij nu zelf een tv-presentator is. “Als kind bouwde ik mijn eigen tv-studiootje in mijn slaapkamer. Tv heb ik altijd magisch gevonden. En nog. Ik houd van de tegenstelling tussen wat mensen thuis zien en wat er in de studio gebeurt.

Tol is zondag overigens te zien bij de AvroTros, waar hij verslag doet van de Canal Parade tijdens Gay Pride.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen