Superfan Debby compleet van slag door einde Lingo

Debby Schrijver (39), een van de grootste fans van Lingo, weet niet wat ze moet doen als het spelletjesprogramma van Lucille Werner straks stopt. Dat zegt de licht verstandelijk gehandicapte vrouw vandaag in een groot artikel in het AD. Schrijver plant haar hele dag om Lingo heen. “Lingo is zó’n vast onderdeel van mijn dag. Geen idee hoe ik straks verder moet. ’s Ochtends verheug ik me al op de uitzending van die avond. Een dag overslaan doe ik nooit“, geeft ze aan. 

Haar begeleider Jeroen denkt dat het een forse klap zal zijn voor Schrijver als Lingo eind september ophoudt. “Ik vrees na september dat ze de nodige spanningsmomenten zal krijgen. Geleidelijk aan zal Debby er wel weer bovenop komen.

Schrijver begrijpt dat programma’s met lage kijkcijfers van de buis moeten. “Maar ik had nooit verwacht dat zoiets na 25 jaar ook met Lingo zou gebeuren. Nog steeds ben ik verdrietig van dat slechte nieuws.

Af en toe, als ik er aan denk dat Lucille niet meer op de buis zal zijn moet ik huilen. En dat zal nog wel even zo blijven.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen