Milika Peterzon: ‘SBS heeft spijt van ons ontslag’

Foto: SBSLeidinggevenden bij SBS 6 hebben spijt van het ontslag van de presentatrices van Hart van Nederland. Dat zegt Milika Peterzon één van hen, in Avrobode. De Hart-sterren Peterzon, Cilly Dartell en Maureen du Toit moesten in 2012 het veld ruimen. “Er zijn maar een paar mensen verantwoordelijk voor ons ontslag en ik heb vernomen dat die daar behoorlijk spijt van hebben. Bovendien zeggen de cijfers genoeg: het aantal kijkers en marktaandeel zijn na ons ontslag flink teruggelopen.

Die daling was geen tijdelijke dip, meent Peterzon. “Dat is sindsdien niet meer goed gekomen. Ik kijk zelf trouwens ook niet meer. Ik kijk naar de toekomst.

Peterzon mist de tv wel. “Televisie maken is een van de leukste dingen die er zijn. Ik zou graag weer een programma presenteren dat bij me past: een nieuwsrubriek of een dierenprogramma.

Nu presenteer ik evenementen in het land, doe ik dagvoorzitterschappen en ben ik in onderhandeling met een bedrijf in verzorgingsproducten om het gezicht daarvan te worden. Kortom, het gaat prima met mij!

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen